Het Rijnmond Open Golf- 25 & 26 augustus 2018

Eind augustus organiseert Golfbaan De Hooge Rotterdamsche jaarlijks in samenwerking met golfclub De Hooge Rotterdamsche een uitdagende strokeplay toernooi dat open staat voor alle amateurs binnen Nederland.

Als locatie voor deze sportieve strijd is gekozen voor Golfbaan De Hooge Rotterdamsche. Deze schitterende golfbaan is gelegen in het recreatiegebied Rottemeren en biedt uitdaging, variatie en uitstekende greens, met andere woorden: dé golfbaan die een dergelijk toernooi waardig is.
Iedereen die de uitdaging wil aangaan met topgolfers in de regio Rijnmond wordt uitgenodigd zich in te schrijven van begin febrauri. De beste handicappers worden direct geplaatst voor het finale weekend, de overige spelers dienen zich te kwalificeren door middel van voorrondes die plaats vinden in de week voorafgaand aan het finaleweekend.

Het Rijnmond Open in het kort

Onze missie
Onze Visie
Kernwaarden

Ons wensenlijstje

200 topamateurs 85
60 vrijwilliger 58
20 sponsors 100

Ontmoet onze organisatie

Projectleiding
Projectleiding
De projectleiding is gedurende de maanden voorafgaand actief met de voorbereidingen. Zij verzorgen niet alleen de communicatie maar coordineren ook de werkzaamheden in en rond de baan.
Wedstrijdleiding
Wedstrijdleiding
De wedstrijdleiding is vooral actief gedurende het Rijnmond Open zelf. Hieraan voorafgaand houden zij zich vooral bezig met de inschrijvingen en hebben overleg met de baancommissaris en de referees.
Sponsorwerving
Sponsorwerving
De sponsorcommissie is gedurende het gehele jaar actief. Voor het Rijnmond Open bezig met sponsorwerving, tijdens het Rijnmond Open gastheren voor onze sponsoren.

Waar we het voor doen