ZeeLandZon

Wie als eerste een hole-in-one slaat, wint een exclusief verblijf van 3 dagen in het prachtige ZeeLandZon, inclusief 2 greenfees voor Golfbaan Grevelingerhout.

Caya Huijbregts gaat titel in 2024 verdedigen

Topamateur Caya Huijbregts zal haar titel op het Rijnmond Open Golf van 2024 verdedigen. In zowel 2023 als 2022 was zij haar concurrentie de baas.

Inschrijving 2024 geopend

De inschrijving van het Rijnmond Open Golf 2024 is officieel geopend. Op Golfbaan De Hooge Rotterdamsche nemen topamateurs uit het hele land deel aan het prestigieuze strokeplay toernooi.

Finaleronde in beeld

Bekijk de foto's van de finaledag

Winnaars Rijnmond Open Golf 2023

Van 21 t/m 27 augustus 2023 vond de 12e editie van het Rijnmond Open Golf plaats.  Ruim 160 topamateurs gingen dit jaar de uitdaging aan.

Roy Willemsen verbreekt toernooirecord

Winnaar Roy Willemsen won met zijn score van 215 slagen over drie ronden (3 boven par) niet alleen het toernooi. Hij verbrak ook nog eens het toernooirecord dat sinds 2011 op naam van Axel Geers stond (216 slagen).

Rogier Mol en Caya Huijbregts winnaars Rotterdam Golf tour 2023

Het Rijnmond Open was het decor voor de finale van de Rotterdam Golf Tour.

Livescoring finaleronde

De finaleronde is van start gegaan. Volg de spelers live.

Spel ligt stil wegens onweer

De finale ronde is vandaag tijdelijk stilgelegd vanwege het naderende onweer. Om 12:30 uur wordt het toernooi hervat.

Pinposities Finaleweekend bekend

De pinposities voor het finaleweekend zijn bekend. Een overzicht per dag is hier te downloaden.

Veel kanshebbers bij de Rotterdam Golf Tour

Zowel bij de dames als bij de heren is het spannend tot het eind. Er zijn nog veel kanshebbers die met een goed resultaat in het Rijnmond Open Golf kans maken op de prijzen.

Rijnmond Open Golf 2023 van start gegaan

Het Rijnmond Open Golf 2023 is van start gegaan! Tijdens het gehele toernooi is er livescoring.

Starttijden kwalificatieronden

De starttijden van de kwalificatieronden zijn bekend.

Laatste kans om in te schrijven

Mocht je nog niet ingeschreven hebben, of ken je medegolfers die staan te popelen om de uitdaging aan te gaan? Wacht dan niet langer! De inschrijving is open t/m a.s. zaterdag 12 augustus.

Ranking Rotterdam Golf Tour

De eerste twee wedstrijden van de Rotterdam Golf Tour zijn gespeeld. Zowel bij de dames als bij de heren is het erg spannend

Nieuwe green hole 10

De nieuwe green van hole 10 is afgelopen week geopend! “Deze nieuwe green moet de golfer een veel eerlijkere kans bieden om de green te benaderen,” zegt architect Michiel van der Vaart. “De green is groter en meer naar links uitgebreid, zodat de helling (links van de green) benut kan worden om de bal richting de green te laten rollen.

GLFR App: gratis digitaal baanboekje

Recentelijk is onze gehele baan ingemeten en deze is tevens beschikbaar in de GLFR app. Met deze app beschik je over het meest actuele, complete en interactieve baanboekje voor de smartphone of smartwatch.