Topsponsor: Ph4tfour

Phatfour is een jong en snelgroeiend bedrijf. De oprichters hebben een gezamenlijke passie voor voertuigen, vakmanschap en design. 
​Het begon in een Amsterdamse garage. Drie vrienden met een passie voor voertuigen en het design ervan bedenken een ontwerp voor een super vette elektrische fiets. 

Het resultaat: de fatbikes van Phatfour, stoere e-bikes met een skaileren zadel en dikke banden. ​Uniek aan Phatfour zijn alle accessoires waarmee je een Phatfour helemaal naar je smaak kunt aanpassen.

Phatfour fietsen worden in Nederland gebouwd uit hoogwaardig staal dat is bewerkt met de modernste  buigmachines en gelast door Nederlandse vakmannen.

Als bewijs van ons vakmanschap worden al onze frames gedekt met 5 jaar garantie.

De nieuwste modellen FLX, FLB+ en FLS+ hebben een geveerde hydraulisch gedempte voorvork, kantelbaar stuur en een compleet vernieuwd elektronisch systeem waardoor de Phatfour sneller optrekt, strakker accelereert en stabiel op topsnelheid blijft. 

​Met de Bafang 250Watt achterwielmotor ben je als eerste weg bij het stoplicht en met de long range accu kun je kilometers ver rondscheuren.