De sponsormogelijkheden voor het Rijnmond Open Golf 2024

Voor de elfde keer wordt het Rijnmond Open Golf georganiseerd op Golfclub De Hooge Rotterdamsche, Rottebandreef 40, te Bergschenhoek. Tweehonderd van Nederlands beste amateurgolfers zullen van 19 tot en met 25 augustus strijden om de winnaarsbokaal en mooie prijzen.
Om het Rijnmond Open Golf toernooi mogelijk te maken zijn sponsors nodig. Wij hebben voor u een aantal sponsorpakketten samengesteld die uitstekende mogelijkheden bieden om business & (golf)plezier te combineren. Voor u een uitgelezen kans om actief deel te nemen aan een uniek sportief netwerk rond top-golf in de regio Rijnmond! De sponsors van het Rijnmond Open Golf 2024 spelen op donderdag 22 augustus 2024 om de elfde editie van het bedrijfstoernooi om de Rijnmond Business Trophy.
Dit serieuze Texas Scramble team-toernooi wordt gespeeld over 18 holes met flights van vier personen. Elke flight krijgt een marker voor de scores mee en het gaat om het teamresultaat van de flight. Vanzelfsprekend is voor de sponsors en hun gasten de gehele dag verzorgd. In overleg zijn er mogelijkheden om ook niet spelende gasten voor het middag- en avondprogramma uit te nodigen. Het Rijnmond Open Golf toernooi wordt breed uitgemeten in de lokale, regionale en landelijke (golf)pers.
Ook dit jaar ondersteunen wij een goed doel. Dat is dit jaar de Stichting Spieren voor Spieren die kinderen met een spierziekte zowel medisch als sociaal ondersteunt. 5% van het gedoneerde sponsorgeld gaat naar dit goede doel.

Topsponsorpakket – € 1095,- (excl. btw)

 • Deelname aan het toernooi om de Rijnmond Business Trophy op donderdag 22 augustus 2024 met een flight van vier personen incl. ontvangst, lunch, borrel, diner en avondprogramma met prijsuitreiking. De flight wordt begeleid door een marker.
 • Op naam gestelde uitnodiging voor alle gasten.
 • Op verzoek kunnen buggy’s ter beschikking worden gesteld.
 • Logo’s en namen op alle communicatie-uitingen, zowel digitaal als hardcopy. (website met bedrijfsprofiel, nieuwsbrief, clubblad, scorecards, sponsorborden en led-schermen)
 • Uitnodiging voor de feestelijke afsluiting van Rijnmond Open Golf 2024

Sponsorpakket – € 625 (excl. btw)

 • Deelname aan het toernooi om de Rijnmond Business Trophy op donderdag 22 augustus met 2 personen incl. ontvangst, lunch, borrel, diner en avondprogramma met prijsuitreiking. De flight wordt begeleid door een marker.
 • Op naam gestelde uitnodigingen.
 • Vrij gebruik van benodigde buggy’s.
 • Logo’s en namen op alle communicatie-uitingen, zowel digitaal als hardcopy. (website met bedrijfsprofiel, nieuwsbrief, clubblad, scorecards, sponsorborden en led-schermen).
 • Uitnodiging voor de feestelijke afsluiting van het Rijnmond Open Golf met de prijsuitreiking op zondag 25 augustus, inclusief horecaverzorging.

ROG-ondersteuningspakket € 395,- (excl. btw)

 • Deelname met 1 persoon aan de Rijnmond Business Trophy op donderdag 24 augustus, inclusief ontvangst, lunch, borrel, diner en avondprogramma met prijsuitreiking. U speelt dan in een flight van de organisatie onder begeleiding van een marker.
 • Vrij gebruik van benodigde buggy.
 • Logo’s en namen op alle digitale communicatie-uitingen (website met bedrijfsprofiel, en led-schermen).
 • Uitnodiging voor de feestelijke afsluiting van Rijnmond Open Golf 2024 met de prijsuitreiking op zondag 25 augustus inclusief horecaverzorging.

Overige informatie en mogelijkheden

Voor uw mogelijke extra wensen en ideeën omtrent sponsoring of overige promotionele mogelijkheden kunt u contact opnemen met toernooidirecteur René van Buuren. U kunt hem bereiken op: 06 22 385 381 of via e-mailadres: info@rijnmondopengolf.nl . Eventuele aanvullende informatie en impressiefoto’s van de vorige jaren en andere wetenswaardigheden kunt u vinden op www.rijnmondopengolf.nl.

Inschrijven

Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door(Vereist)
Adres(Vereist)
Sponsorpakket
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor uw mogelijke extra wensen en ideeën omtrent sponsoring of overige promotionele mogelijkheden kunt u contact opnemen met toernooidirecteur René van Buuren. U kunt hem bereiken op: 06 22 385 381 of via e-mailadres: info@rijnmondopengolf.nl . Eventuele aanvullende informatie en impressiefoto’s van de vorige jaren en andere wetenswaardigheden kunt u vinden op www.rijnmondopengolf.nl.