Dit jaar zullen alleen leden van Golfclub De Hooge Rotterdamsche de mogelijkheid hebben zich als vrijwilliger aan te melden. Helaas moeten wij u eraan herinneren dat de organisatie van het Rijnmond Open geen macht over weeromstandigheden heeft. Daarom moeten wij u vragen, als u zich opgeeft als vrijwilliger, er ook echt te zijn op de aangegeven datum en tijd. Soms zal uw flexibiliteit gevraagd worden als het gaat om de eindtijd van uw werkzaamheden. Wij vragen daarvoor uw begrip en medewerking.

Als vrijwilliger gaat het om de volgende rollen:

In de aanloop naar het toernooi (enkele dagen vooraf) zijn er enkele logistieke taken. Hiervoor is enkele vaardigheid in het gebruik van gereedschap en een goede fysieke conditie nodig.

Voor de voorrondes zijn we op zoek naar een starter en spotters op hole 1. De voorrondes zijn op maandag, dinsdag en woensdag.

Voor het finaleweekend:
Op de zaterdag zijn er 2 groepen zodat de dag niet te lang wordt voor de vrijwilligers.

U kunt zich opgeven voor de groep 07:00 – ~14:30 of voor de groep van 13:00 – ~20:30

Op de zondag is er 1 groep en wordt er slechts 1 ronde gespeeld. De eerste spelers gaan rond 09:00 de baan in, maar uw werkzaamheden kunnen later beginnen, en zullen langer dan 4 uur kunnen duren – afhankelijk van weer, pace-of-play enz.

  • De grootste groep vrijwilligers die we nodig hebben, zijn voorcaddies. Per hole zijn 2 á 3 personen nodig. Wij hopen ook dit jaar weer op 4 holes met voorcaddies te kunnen werken. U geeft enorme ondersteuning aan de spelers in het spotten van de gespeelde bal.
  • Starters: U coördineert de start op hole 1 of hole 10.
  • Hole-in-One bewaking: dit wordt gedaan met 2 of 3 personen, zodat afwisseling mogelijk blijft.
  • Algemene ondersteuning en reserve vrijwilligers: Soms kan het zijn dat kort voor, of tijdens het weekend een vrijwilliger niet kan komen. Om iedere speler dezelfde ervaring in de baan te geven, is het dan noodzakelijk om last minute een reserve vrijwilliger in te kunnen zetten.

Als u wordt opgeroepen is er een goede kans dat u een onverwacht leuke dag te wachten staat!

Er wordt een gezellige voorlichtingsavond georganiseerd. Daarnaast zult u tijdig geïnformeerd worden, voor welke dag of dagdeel u ingedeeld bent. Tijdens de voorlichtingsavond zal alles, wat van belang is om het Rijnmond Open 2024 te laten slagen, besproken worden.

Graag vernemen wij van u of u geïnteresseerd bent om als vrijwilliger op te treden.
Via het inschrijfformulier kunt u aangeven

  • Welke rol u graag zou willen vervullen
  • Voor welk dag(deel) u zich wilt inzetten, meerdere dagdelen zijn uiteraard mogelijk
  • Eventuele aanvullende opmerkingen en suggesties

Inschrijven als vrijwilliger:

"*" geeft vereiste velden aan

Op maandag 19/08 wil/kan ik:
Op dinsdag 20/08 wil/kan ik:
Op woensdag 21/08 wil/kan ik:
Op zaterdagochtend 24/08 wil/kan ik:
Op zaterdagmiddag 24/08 wil/kan ik:
Op zondag 25/08 wil/kan ik: