Rotterdam Golf Tour

De golfclubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche organiseren reeds vele jaren ieder voor zich een open strokeplay-toernooi voor amateurspelers uit de regio, waarbij niet alleen leden van de organiserende vereniging maar ook externe golfspelers aan mee kunnen doen. GC Kralingen in juni, De Hooge Rotterdamsche in augustus en GC Kleiburg in september. Het doel van deze toernooien is om amateurgolfers een wedstrijdplatform te bieden waarin zij zich met elkaar kunnen meten op een wijze waarop professionele golfers dat ook doen.

De bovengenoemde golfclubs komen in 2020 met de Rotterdam Golf Tour (RGT), een ranglijst van amateurgolfers die minimaal aan twee van de drie door de genoemde golfclubs georganiseerde toernooien hebben meegedaan in 2020. De eerste, tweede en derde plaats van de RGT worden beloond met een mooie prijs. Er zijn klassementen voor dames, heren en senioren ( 50+).

Powered by: Rotterdam Topsport

Wereldwijd is er een handvol steden waar sport simpelweg in het DNA zit. Rotterdam is er één van… Rotterdam, dé Sportstad van Nederland. Een indrukwekkend trackrecord van internationaal aansprekende evenementen, als de start van de Tour de France, het WK Turnen, het WK BMX, de NN Rotterdam Marathon, het ABN AMRO World Tennis Tournament en de hippische sport van het CHIO Rotterdam. Ieder jaar presteren we het weer om Rotterdam in de spotlights te zetten met een keur aan sportactiviteiten en -evenementen.