Rotterdam Golf Tour

De golfclubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche organiseren reeds vele jaren ieder voor zich een open strokeplay-toernooi voor amateurspelers uit de regio, waarbij niet alleen leden van de organiserende vereniging maar ook externe golfspelers aan mee kunnen doen. GC Kralingen in juni, De Hooge Rotterdamsche in augustus en GC Kleiburg in september. Het doel van deze toernooien is om amateurgolfers een wedstrijdplatform te bieden waarin zij zich met elkaar kunnen meten op een wijze waarop professionele golfers dat ook doen.

De bovengenoemde golfclubs komen in 2024 met de Rotterdam Golf Tour (RGT), een ranglijst van amateurgolfers die minimaal aan twee van de drie door de genoemde golfclubs georganiseerde toernooien hebben meegedaan in 2024. De eerste, tweede en derde plaats van de RGT worden beloond met een mooie prijs. Er zijn klassementen voor dames en heren.

Hoofdsponsor: Xtra Materieel

Xtra Materieel is sinds 1998 het NEN3140 en VCA* gecertificeerde verhuurbedrijf in Rotterdam. Bij ons heb je de garantie van het huren van bouwmaterieel, machines en gereedschappen die in absolute topconditie verkeren. Wij spreken de taal van de uitvoerders, kennen onze klanten en ons materieel door en door, zijn 24/7 bereikbaar en steken onze handen uit de mouwen. We zijn dan ook niet voor niets hét Rotterdamse verhuurbedrijf. En omdat we beschikken over een compleet eigen huurvloot bieden we ook aantrekkelijke tarieven voor levering én montage in Rotterdam e.o.

www.xtra-materieel.nl

Powered by: Rotterdam Topsport

Wereldwijd is er een handvol steden waar sport simpelweg in het DNA zit. Rotterdam is er één van… Rotterdam, dé Sportstad van Nederland. Een indrukwekkend trackrecord van internationaal aansprekende evenementen, als de start van de Tour de France, het WK Turnen, het WK BMX, de NN Rotterdam Marathon, het ABN AMRO World Tennis Tournament en de hippische sport van het CHIO Rotterdam. Ieder jaar presteren we het weer om Rotterdam in de spotlights te zetten met een keur aan sportactiviteiten en -evenementen.

Jumbogolf

Golfspecialist die alles heeft waar de recreatieve & professionele golfer naar op zoek is. Profiteer bij Jumbo Golf van het grootste assortiment! Niet goed, geld terug.

Rotterdam Golf Tour steunt: Spieren voor spieren

In Nederland hebben 20.000 kinderen door hun spierziekte te maken met spierzwakte of uitval van hun spieren. De impact op hun leven en dat van hun familie is groot. Toch gaan ze elke dag weer vol optimisme aan, met een bewonderenswaardige moed, kracht en strijdlust.
Opgericht en geïnspireerd door topsporters, gebruiken we onze gezonde spieren om geld in te zamelen voor zieke spieren. Gaan we samen tot het uiterste om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Dat kan alleen als we vooruitgang blijven boeken. En hoewel de wetenschappelijke ontwikkelingen hard gaan, en er steeds meer nieuwe behandelingen komen, duurt het vaak te lang voordat kinderen daar profijt van hebben. Spieren voor Spieren vindt dat zij niet kunnen wachten. Elke dag met een spierziekte is er een te veel.
Daarom verbinden en activeren we kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken. Dat kost veel geld en inspanning. Van mensen die daar net als wij vol voor gaan. Samen gebruiken we onze gezonde spieren om geld in te zamelen voor zieke spieren. Zo komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij.